HATAY / ARSUZ - Aşık Veysel Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuza da adını veren Türk edebiyatının eşsiz isimlerinden Âşık Veysel’i anmak için Nazım Hikmet Kültür Merkezinde buluştuk. Şiirleri, müziği ve yaşam felsefesi Türk kültürünün köklerine dokunan ve insanın ruhunda derin izler bırakan Âşık Veysel, vefatının 50. yılı münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ‘‘Gönül Gözüyle Aşık Veysel’’ adlı harika bir etkinlik hazırladık. Arsuz halkının beğenisine sunduk. Anma programımızla ilgili fotoğraf ve videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yarışmaları

Veli Bilgilendirme ve Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı

Mrt

Okulumuzun ev sahipliğini yaptığı 18 Mart ÇanakkaleZaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu vatan uğrunda toprağa düşen tüm şehitlerimizi  saygı ve rahmetle anıyoruz...